Zuipen voor het Goede Doel!

Volgende maand begint Luna-tik de eerste in een reeks benefietfeesten. Dit jaar gaat de opbrengst geheel naar Mustangh Foundation.

Mustangh staat voor Maastricht University Students Twinning A North Ghanaian Hospital en is een stichting die een aantal jaar geleden door twee Maastrichtse basisartsen in het leven is geroepen. De organisatie wordt geheel draaiende gehouden door 15 studenten. Uitgangspunt is het bevorderen van de kwaliteit van het Gonja District Hospital in Noord-Ghana. De eerste resultaten zijn zeer bemoedigend. Dit jaar heeft Mustangh zelfs de prestigieuze studentenprijs gewonnen.

In oktober is de bouw begonnen van een geheel nieuwe afdeling van het ziekenhuis: een kindervleugel voor 40 bedden. Maar er is meer geld nodig! Kom daarom allen naar het MOJA feest op 9 november in de Kadans! Bands zullen het feest laten swingen op de groundfloor en DJ’s maken het gezellig in de kelder. Van elk drankje dat genuttigd wordt, gaat 20 cent naar Mustangh.
De volledige EUR4 van het kaartje gaat naar de foundation, deze worden voorverkocht in UNS 40, Café Zondag en de Preuverij. Aan de deur zijn de kaartjes EUR5. Kom dus op 9 november en bouw mee aan het ziekenhuis!

Luna-tik, Mustangh Foundation